donderdag, juli 18

Wat trek jij aan tijdens halloween?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tijdens halloween is het belangrijk om er zo eng mogelijk uit te zien. Dit kun je doen met een outfit uit een horrorfilm of een van de bekende ouderwetse outfits. De meeste mensen kiezen voor klassieke personages zoals een heks of een mummie. Echter is er vandaag de dag in Nederland ook een grote markt in mooie outfits. Het feest wat van origine voornamelijk in de Verenigde Staten wordt georganiseerd komt langzaamaan steeds meer hier naar toe.

Een geslaagd halloween feest organiseren

Het is belangrijk om bij een halloween feest de juiste halloween accessoires te hebben. Zo is het leuk om een pompoen te snijden en deze later te verlichten met een theelicht. Dit zorgt voor een lichte angstsfeer. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals spinnen en spinnenwebben waarmee je er een echt spookhuis van kunt maken. Tevens zijn er ook griezelpakken en heksen waarmee je de mensen de stuipen op het lijf jaagt. Het is wel belangrijk dat je voldoende snoep en koek hebt voor de kinderen die langskomen. Zij komen trick or treat wensen en willen naast het schrikken ook wat lekkers hebben. Eventueel zou je deze ook zelf kunnen bakken in de speciale halloween vormen. Ook is het leuk om lichteffecten te gebruiken om het nog enger te laten lijken. Tevens kun je ook lekker drankjes maken voor de wat oudere jongeren die nog gek zijn op dit feest.

Een echt duits oktoberfest geven

De echte Duitsers gaan in oktober naar verschillende festiviteiten. Het oktoberfest is ook in Nederland steeds meer in trek aan het raken. Zo kun je oktoberfest kleding kopen om helemaal bij de groep te horen. Vaak worden deze feesten georganiseerd in een grote tent. Hier is dan voldoende ruimte om lekker te dansen, maar er zijn ook extra veel zitplaatsen. Vaak wordt het gevierd met halve liters bier tegelijk. Daarnaast is het ook leuk om te jodelen en wordt er voornamelijk schlager muziek gedraaid. Het is een feest dat ook mensen dichter bij elkaar kan brengen. De meeste mensen houden of wel van bier zuipen of van de muziek. Het is een feest wat door jong en oud wordt gevierd. Veel mensen gaan dit jaarlijks herhalen wanneer zij dit eenmaal ervaren hebben. Ook is het een echte aanrader voor de mensen die hier nog nooit zijn geweest.

Een strakke planning voor een goed feest

Wanneer je zelf een feest wil organiseren heb je een strakke planning nodig. Daarnaast moet je ook op tijd beginnen met het uitnodigen van mensen. Tevens is het ook handig om mensen af te laten melden wanneer zij niet willen komen. Zo weet je precies wat je in huis moet halen en blijf je niet met teveel troep over zitten. Een feest is pas compleet met de juiste dranken en natuurlijk snacks zoals chips of een bittergarnituur. Ook is het leuk om er een thema aan te verbinden. Zo kunnen mensen zich hierop kleden en vallen ze dus ook niet zomaar  buiten de boot.

Share.

About Author

Leave A Reply