Zo geef je foto’s, posters en afbeeldingen op stijlvolle wijze een plaatsje in jouw interieur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Foto’s en posters maken een interieur persoonlijk. Wij vertellen je hoe je ze een passend plekje in het interieur geeft.

Fotolijsten

Wil jij foto’s van dierbare momenten een plekje geven in jouw interieur? Dan zijn goede fotolijsten onmisbaar. Fotolijsten beschermen foto’s tegen beschadigingen en geven jouw meest bijzondere foto’s bovendien het kader dat ze verdienen. Of je nou kiest voor kleine fotolijsten voor op een kastje, of grote fotolijsten voor aan de muur of op de grond tegen de muur, met een fotolijst zorg je er op stijlvolle wijze voor dat jouw mooiste foto’s gezien worden en de bijbehorend herinneringen levend blijven.

Posterklemmen

Wil jij jouw interieur verrijken met een aantal posters, en vind jij het inlijsten van de posters te voor de hand liggend? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw posters een plekje te geven met behulp van posterklemmen. Posterklemmen worden meestal gemaakt van hout en bestaan uit twee delen. De bovenste balk wordt bovenaan de poster geklemd en is voorzien van een ophangsysteem. De onderste balk wordt onderaan de poster geklemd en voorkomt dat de poster omkrult of beschadigd raakt. Hierdoor blijft de poster keurig recht aan de muur hangen.

Een fotolijn 

Heb jij een speels interieur en wil jij ook jouw mooiste foto’s het liefst op speelse wijze een plekje geven? Dan is een fotolijn misschien iets voor jou. Een fotolijn is een lijn die langs een muur wordt gespannen, waaraan je vervolgens verschillende foto’s, posters en afbeeldingen kunt hangen. Je kunt hierbij kiezen voor een gewone lijn, maar ook voor een lichtsnoer, zodat het geheel een nóg gezelligere uitstraling krijgt. De foto’s kun je ophangen met kleine wasknijpers, clips en zelfs paperclips, afhankelijk van wat het beste bij jouw woonstijl past.

Collagelijsten

Wil jij foto’s die bij elkaar horen op overzichtelijke wijze weergeven, zodat iedereen goed kan zien dat deze foto’s één geheel vormen? Dan is een collagelijst iets voor jou. Een collagelijst is een fotolijst met meerdere kaders, waardoor je verschillende foto’s in één lijst in kunt lijsten. Collagelijsten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, uitvoeringen en formaten, zodat er voor elke woonstijl en situatie een passende oplossing geleverd kan worden.

Overige manieren

Vind jij de bovenstaande manieren te gewoontjes en durf jij best een statement te maken? Dan kan je er ook voor kiezen om bepaalde objecten in huis te versieren met foto’s. Maak bijvoorbeeld een fotomuur, bedruk een kussen met een foto of voorzie jouw dienblad van een nieuwe look met allerlei foto’s van dierbare momenten. Laat je fantasie de vrije loop.

Share.

About Author

Leave A Reply