donderdag, juli 18

Zo houd jij je huid gezond

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iedereen heeft wel eens van die momenten; je haar wilt niet zitten, nagels knappen af en je huid heeft last van onzuiverheden. Dit is natuurlijk niet prettig, want hierdoor kan je even niet zo lekker in je vel zitten. Gelukkig is er een oplossing, waardoor jij je weer snel de oude voelt. De Luminous Beauty Shake is rijk aan Vitamine C, magnesium en zink. Dit zijn dan ook de ingrediënten die je nodig hebt om je huid, haar en nagels van binnenuit sterker te maken. Wil je meer weten over de Luminous Beauty Shake of wil je meer weten over de ingrediënten? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over!

Vitamine C

Voordat je een shake aanschaft, is het wel zo prettig om te weten wat er in de shake verwerkt zit. Zo ook Vitamine C, het wordt al steeds vaker gebruikt in de skin care routine. Dat is ook niet zo gek, want Vitamine C heeft meerdere voordelen voor je huid. Het eerste voordeel is dat het helpt om huidveroudering tegen te gaan, een hoge dosis antioxidanten, waaronder vitamine C verbeteren de aanmaak van collageen. Hierdoor blijft je huid als het ware stevig en elastisch. Daarnaast helpt vitamine C bij onzuiverheden. Het gaat ontstekingen tegen en helpt de huid te herstellen, waardoor een puist sneller weggaat en de rode vlekken die puisten achterlaten sneller vervagen.

Magnesium

Magnesium is een mineraal, dat meerdere voordelen bevat. Maar een van de grootste voordelen is toch wel dat magnesium de gezondheid bevordert door vitaminen hun werk te laten doen in jouw lichaam. Daarnaast zorgt magnesium voor de vorming van gezonde tanden en botten en verhoogt de weerstand tegen spanning en stress. Indirect zorgt Magnesium er dus voor dat je haar, huid en nagels een stuk beter worden. Als je geen stress hebt blijft je huis rustig, begin je niet met nagelbijten en blijft je haar ook gezonder!

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over de Luminous Beauty Shake? Neem dan gerust een kijkje op de website van SuperFoodies. Hier staat meer informatie over de beauty shake en wat de voordelen zijn! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de experts.

Share.

About Author

Leave A Reply