Zwier in het rond in je bohemian jurk

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een jurk is een geweldig kledingstuk. Het zit lekker en voor elk lichaamstype is een jurk wel geschikt. Jurken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, maten, printjes en modellen. Je kan dus eindeloos shoppen en de kledingkast is nooit te vol voor jurken! Voor elke gelegenheid zijn jurken geschikt, maar de jurk moet dan wel afgestemd zijn op de gelegenheid zelf. Daarom is het handig om te weten welke verschillende jurken het beste passen. Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan verder, wij vertellen meer over de verschillende modellen!

Blousejurk

Een blousejurk is een tijdloze jurk. Deze jurk kan gedragen worden als een casual item, maar ook naar het kantoor. Door de kraag en de ceintuur ziet de blousejurk er professioneel uit. De ceintuur zit bij de taille, hierdoor wordt het dunste gedeelte van je lichaam geaccentueerd. Dit zorgt ervoor dat de jurk er vrouwelijk uit ziet. Wil je een de blousejurk nog iets nonchalant maken? Laat de ceintuur dan weg, op deze manier wordt de blouse een stuk losser en ziet het er zwieriger uit. Perfect voor een dagje strand of als je een terrasje gaat pakken!

Wikkeljurk

De naam van deze jurk zegt het al; het is een jurk die je om je heen wikkelt als het ware. Vaak zitten er twee lussen aan, de ene wikkel je links en de andere rechts. Hierdoor kan je de jurk zo strak vastknopen als je zelf wilt, ideaal voor als je bijvoorbeeld zwanger bent, de jurk beweegt met de buik mee. Vaak zitten de lussen in de taille en wordt de taille net zoals bij de blousejurk het meest geaccentueerd. Dit zorgt er ook weer voor dat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen

Maxi jurken

Maxi jurken zijn lange jurken tot aan de enkel. De lengte van de mouwen kunnen variëren. De jurk kan spaghettibandjes hebben, wat heerlijk is in de zomer. Maar maxi jurken hebben ook lange mouwen, wat perfect is voor in de wintermaanden. Want een jurk moet je elk moment van het jaar kunnen dragen. Een type jurk die geschikt is voor alle maanden is een bohemian jurk. Deze jurken hebben vaak drukke printjes en zwierige stoffen, hierdoor voel jij je altijd goed gekleed in een bohemian jurk!

Share.

About Author

Leave A Reply