donderdag, juli 18

3 Haartrends voor mannen in 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Het is tegenwoordig niet alleen de vrouw die aandacht besteedt aan haar uiterlijk, ook de man wil er verzorgt uitzien. Dit zie je ook terug in de haartrends voor 2020. Mannen willen een strak kapsel, netjes geschoren zijn en er wordt meer gebruik gemaakt van tondeuses en trimmers. De volgende 3 haartrends voor mannen zijn in 2020 veel terug te zien:

Undercut

Even dachten we dat deze haartrend niet meer kon, maar de undercut lijkt in 2020 toch weer op te duiken. De ‘hipster-stijl’ undercut is niet meer van 2020, maar een ‘British seventhies’ undercut is het helemaal. Dit is een zeer uitgesproken kapsel waarbij het haar bovenop het hoofd in lange lagen wordt geknipt en naar voren wordt gestyled. Aan de zijkanten zie je veel lengteverschil, toch is het hier nog steeds vloeiend. Je kunt dit kapsel aan de zijkant heel eenvoudig zelf bijhouden, zo blijf je het lengte verschil goed zien. Om dit bij te kunnen houden kun je gebruik maken van een tondeuse of trimmer. Bij meesterslijpers.nl vind je de beste tondeuse of slijper om dit bij te houden.

Kort kapsel

In de zomer van 2020 zie je vooral veel kapsels met lang haar. Maar niet iedere man houdt daar van. In het najaar van 2020 zie je dat een klassiek, kort-en trendy kapsel met een snit (waarbij een langere bovenlengte met korte zijkanten) nog altijd een trend is. Het is een korte coupe die voor iedereen kan, nette bakkebaarden en een strakke haarlijn. Het is belangrijk om een kort kapsel goed strak te houden. Met een tondeuse of trimmer van meesterslijpers.nl kun je dit korte kapsel goed bijhouden.

Gemillimeterd haar met mini pony

Je ziet in 2020 ook veel mannen rondlopen met gemillimeterd haar en een mini pony. Bij dit kapsel wordt al het haar naar voren gebracht en recht op het voorhoofd afgeknipt. De zijkanten worden gemillimeterd met een tondeuse. Je ziet dan duidelijk een korte pony aan de voorkant.  Het is belangrijk om dit kapsel goed bij te houden met de juiste trimmer of tondeuse die je bij meesterslijpers.nl kunt kopen.
Share.

About Author

Leave A Reply