donderdag, juli 18

3 Tips voor een leuk kapsel in 2020

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het hebben van een trendy kapsel is altijd leuk. Vooral in 2020 zie je dat er diverse trends voorbij komen. In dit artikel vind je 3 tips voor een leuk kapsel in 2020.

Tip 1: Veel wilde strepen in je haar!

Ga naar de kapper en laat je haar verven alsof je het zelf hebt gedaan. Of doe het zelf. Het mag- en kan allemaal in 2020. Vroeger zou je jezelf ervoor schamen als jezelf van die dikke strepen kleur in je haar had gezet, je ging dan naar de kapper om het te laten herstellen. Tegenwoordig is dit juist hip. Het wordt zelfs door diverse kappers gedaan en zorgt ervoor dat je met een wilde look rondloopt en helemaal met de trend mee loopt. Kies dus die leuke felle kleur en zet het met dikke strepen in je haar. Een klodder verf meer- of minder is niet erg. Breng kleur in ieders leven.

Tip 2: Pak die haarlak uit je kast!

De wetlook is nu helemaal in. Het maakt niet uit of je met een strakke kop die stijf staat van de haarlak voor de spiegel staat. Het is juist helemaal in om met een strak kapsel over straat te gaan. Pak dus die bus haarlak die al jaren bij je in de kast staat en spuit flink veel in je haar. Trek strakke plukken naar voren, maak alles stijf en nat en creëer de leukste kapsels.

Tip 3: Maak een diepe zijscheiding!

Vroeger zou iedereen zeggen: je scheiding zit verkeerd! Nu maakt dat helemaal niet meer uit. Een dikke diepe zijscheiding is juist helemaal in en laat zien dat je creatief bent. Pak die kam en gel en kam je haar helemaal naar een kant. Maak een diepe zijscheiding en creëer een leuk kapsel. Heb je weinig haargroei en wil je dat veranderen? Je zou ervoor kunnen kiezen om naar een haarkliniek te gaan! Wij raden https://visushaarkliniek.nl aan

Share.

About Author

Leave A Reply