woensdag, augustus 10

3 redenen om te kiezen voor de hotelschool

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er zijn veel scholieren die ervoor kiezen om na het afronden van de middelbare school, de hotelschool te volgen. Voor het volgen van de hotelschool zijn er diverse redenen denkbaar. In dit artikel bespreken we drie redenen waarom je ervoor zou moeten kiezen om naar de hotelschool te gaan.

 

De opleiding zelf is erg leuk

 

Een van de redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om de hotelschool te volgen, is omdat de opleiding zelf erg leuk is. Bij sommige hotelscholen wordt er gewerkt met campussen en spendeer je het eerste jaar op de campus. Dat jaar op een campus vergeet je voor de rest van je leven niet meer. Echter, je moet de opleiding natuurlijk niet alleen volgen vanwege een jaar op campus. 

 

Je maakt anderen blij

 

Een reden om de hotelschool te volgen, is omdat je als horecamedewerker anderen blij kunt maken. Als horecamedewerker speel je namelijk een bepalende rol in hoe een gast het bezoek ervaart. Wanneer je jouw werk goed doet, is het ontzettend dankbaar werk. Het volgen van de hotelschool kan hier dan ook aan bijdragen. Je hebt meer controle in wat je doet en dat straal je uit naar de gasten. 

 

Je kunt op diverse plekken werken

 

Een ander groot voordeel van het volgen van de hotelschool is dat je na je opleiding op diverse plekken kunt werken. Zo kun je ervoor kiezen om bij een luxe hotelketen in Nederland te gaan werken, maar daarnaast ook om je geluk te vinden in het buitenland. Erg veel mensen kiezen er dan ook voor om na hun hotelschool een baan te zoeken in het buitenland. Ga op zoek naar een land waar je graag wat meer van wilt zien en solliciteer via het internet voor een functie die echt bij jou past. 

Share.

About Author

Leave A Reply