donderdag, juli 18

3 tips voor het juist toepassen van woonaccessoires

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ons huis, de plek waar we ons graag thuis willen voelen en sfeer willen creëren. Een bank, tafel, tv-kast en andere meubels weten we vaak allemaal perfect met elkaar te matchen, maar dan begint de echte aankleding van ons huis. Door je huis te vullen met de juiste woonaccessoires geef jij je interieur de finishing touch. Ornamenten, kandelaren, Waxinelichthouder we kennen ze allemaal. Toch blijft het voor velen een lastige uitdaging om de juiste accessoires op de juiste plek te plaatsen. Heb jij een zwart dressoir, kies dan voor een gouden ornament. Door de zwarte achtergrond wordt je ornament een echte eyecatcher. Dit is één van de tips die we je in dit artikel geven. Wil jij meer weten, lees dan verder.

  1. Vazen

Vazen zijn bij uitstek geschikt ter decoratie. Zo vind je vazen in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Op deze manier is er dus altijd een vaas die past bij jouw interieur. Afhankelijk van de plek waar jij je vaas wilt neerzetten bepaal je de grote. Kies je voor een vaas op je eettafel, dan is een grote vaas de beste keuze. Wil je een vaas voor een bos tulpen voor op je bijzettafel, dan is een kleine vaas beter op z’n plek. Kortom, door te bepalen waar jij je vaas wilt neerzetten, bepaal je de grote van je vaas.

  1. Ornamenten

Ornamenten zijn niet meer weg te denken uit onze huiskamers. Er zijn tal van verschillende soorten ornamenten. Zo kennen we houten ornamenten, een ornament op voet of een ornament in de vorm van een dier. Vooral die laatste wint de laatste tijd steeds meer aan populariteit. Dit komt doordat de Urban Jungle woonstijl een stijl is die we steeds vaker zien terugkomen. Deze stijl kenmerkt zich door de kleuren groen, goud gecombineerd met dierlijke en natuurlijke accenten.

  1. Kandelaar

Een kandelaar is natuurlijk bij uitstek de perfect vorm van decoratie. Je kunt ze immers overal plaatsen. Het leukste is te kiezen voor een setje van twee en bij voorkeur verschillende formaten. Daarnaast ben je helemaal vrij te bepalen of je gebruik wilt maken van kaarsen of dan alleen de kandelaren volstaan.

Share.

About Author

Leave A Reply