Apple Watch Series 7

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iedereen kent het merk Apple. Ook weet iedereen iedereen wat een smartwatch is. De smartwatches van Apple kunnen je dus niet ontgaan zijn. Deze smartwatches zijn heel gemakkelijk te gebruiken met je iPhone. Je kunt er van alles mee doen, van berichten sturen tot je hartslag meten. Net als telefoons, moeten smartwatches ook verbeteringen ondergaan. Hierdoor is de nieuwe Apple Watch Series 7 ontstaan.

Functies

De Apple Watch Series 7 is een echt trainingsmaatje die je altijd bij je draagt. Je kan in 1 oogopslag zien of je je doelen van die dag hebt bereikt. Het laat zien hoeveel stappen je hebt gezet, vertelt je wanneer je te lang stil zit en je kan ook zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dit is natuurlijk al een heleboel wat je horloge je laat zien, maar er zijn nog veel meer functies die de Apple Watch Series 7 kan uitvoeren. Zowel om je gezondheid bij te houden als om functies van je telefoon over te nemen.

Natuurlijk kan je de Apple Watch gebruiken om WhatsAppjes te sturen, te bellen of om muziek te luisteren. Dit is allemaal erg gemakkelijk omdat de smartwatch al om je pols zit, zo hoef je niet helemaal je telefoon te pakken. Je AirPods kan je ook gemakkelijk verbinden met de Apple Watch, zo kan je overal waar je heen gaat nog makkelijker muziek luisteren.

Naast het feit dat je smartwatch je stappen kan bijhouden, kan het zoveel meer. Ten eerste houdt de Apple Watch bij wanneer je aan het sporten bent. Het horloge weet hoe lang je bezig bent, en hoeveel calorieën je verbrandt. Dit allemaal terwijl jijzelf alleen maar hoeft aan te geven welke oefening je gaat doen. Naast het sporten in de sportschool, kun je je smartwatch ook omhouden als je gaat zwemmen of surfen. De Apple Watch is namelijk waterdicht en kan tot wel 50 meter diep het water in. Ook tijdens het zwemmen houdt de Apple Watch de tijd bij. Super handig om zo steeds beter te worden in zwemmen. Dat is dan ook een van de redenen dat deze horloge gezien wordt als de beste sport smartwatch.

Ook past de Apple Watch goed op je. De Apple Watch houdt je hartslag bij op vele momenten, waardoor je snel kan zien of er veel onregelmatigheden zijn in je hartslag. Dit kan namelijk aanduiden op een hartritmestoornis. Naast het feit dat de smartwatch je hartslag bijhoudt, kan je op elk moment van de dag een ECG maken.

De Apple Watch houdt ook je slaap en zuurstofsaturatie bij. Dit is erg belangrijk voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. De Apple Watch houdt bij hoe lang en hoe goed je slaapt. Na enkele weken zie je overduidelijk wat je slaapritme is. Hierdoor kan je zelf zien wanneer jij het best slaapt wat natuurlijk heel handig is voor jezelf.

Bovendien biedt de Apple Watch snel hulp als deze denkt dat het nodig is. De Apple Watch kan namelijk detecteren wanneer je hard valt. Je krijgt dan een melding op je smartwatch om snel iemand te kunnen bellen als het een noodgeval is.

Uiterlijk

Alle functies van de Apple Watch zijn natuurlijk geweldig, maar uiterlijk is ook een erg belangrijk aspect van een horloge. Gelukkig heeft Apple hier ook aan gedacht. Je horlogebandje kan je afstellen op wat jij het liefst hebt. Watch-bandjes kan je verkrijgen in verschillende soorten, stijlen en materialen. Alles om jou de beste ervaring te geven met de Apple Watch Series 7. Ook kun je de achtergrond van de wijzerplaat veranderen, zo is dit ook nog eens in jouw eigen stijl.

De Apple Watch Series 7 heeft dus erg veel functies die goed van pas komen in het dagelijks leven. De smartwatch geeft een kijkje in je eigen gezondheid, wat gemakkelijker dan ooit. Ook kan je het uiterlijk van je Apple Watch zo aanpassen dat het helemaal past bij jouw outfit van de dag. Een hele goede smartwatch dus.

 

Share.

About Author

Leave A Reply