Alles over Black Friday bij MediaMarkt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eén van de meest populaire deelnemers aan Black Friday is MediaMarkt. Deze elektronicaspecialist zorgt al sinds de begindagen van dit evenement speciaal voor de gelegenheid voor veel kortingsacties op een groot aantal producten. Waar andere online stores alleen tijdens de Black Friday zelf kortingen bieden, kun je bij MediaMarkt een lang weekend genieten van aanbiedingen. De kortingsacties beginnen op vrijdag en lopen door tot Cyber Monday.

Waar op letten bij MediaMarkt tijdens Black Friday

Let op de levertijd:

Als je je bestelling gaat afrekenen, wordt aangegeven wat de verwachte levertijd is. Tijdens de MediaMarkt Black Friday acties kan het drukker zijn dan gewoonlijk, daarom kan het langer duren. Je krijgt altijd bericht via de e-mail over de status van de bestelling.

Opsturen of afhalen

Vind je het handiger om je gekochte artikel in de winkel op te halen, omdat je vaak niet thuis bent? Geen probleem, want ook tijdens de Black Friday kun je de arikelen in de winkel afhalen. Vaak heb je het product dan ook sneller in huis dan dat je het laat opsturen. Je krijgt per e-mail een bericht dat je artikel in de winkel klaar ligt.

Is een product nog verkrijgbaar?

Staat er bij de prijs van het bericht een levertijd, dan is het artikel verkrijgbaar. Wil je weten of je het product ook in de winkel kunt vinden, dan kun je klikken op ‘bekijk winkelvoorraad’. Voor een aantal artikelen geldt bij MediaMarkt tijdens de Black Friday dat de aanbiedingen geldig zijn zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij, want op=op.

Product voor Black Friday gekocht?

Als je een artikel tot twee weken voor Black Friday hebt gekocht en je ziet dat het artikel tijdens de actiedagen goedkoper is, dan kun je wellicht het prijsverschil terug krijgen.

Share.

About Author

Leave A Reply