Binnen een paar stappen bij ontspanning

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zoals je afgelopen periode wel hebt meegemaakt, kan het zomaar gebeuren dat de wellness opeens dicht zit. Als je regelmatig een bezoekje bracht, moet je nu een andere manier verzinnen om toch een heerlijk dagje op rust te komen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing, namelijk een buitensauna. Binnen een paar stappen kan jij gewoon genieten in een sauna! Wil je meer weten over hoe makkelijk het is om een sauna in je achtertuin te plaatsen? Lees dan snel door!

 Een sauna heeft meerdere voordelen

Met een sauna kom je heerlijk tot rust, je voelt je ontspannen en dat geeft een boost aan je lichaam. Maar een sauna uit kiezen kan nog wel de nodige stres met zich meebrengen. Je wilt namelijk niet dat de sauna te klein of te groot is voor je achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uitvalt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje. En kan je altijd genieten in je achtertuin, in goed of slecht weer!

 Afkoelen is zeer belangrijk

Wat het meest geweldigs aan een sauna is, dat de warmte niet alleen heerlijk is maar ook voordelen met zich mee brengt. Maar als je de sauna uitstapt moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk afkoelt. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien. En zo krijg jij een vloed aan water over je heen.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply