Wat is earcandy?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Misschien weet je wat earcandy betekent, maar misschien ook niet. Eigenlijk is het niet meer dan het vragen van zoveel mogelijk oorbellen en/ of piercings. Heb je extra gaatjes nodig in je oren om meer oorbellen kwijt te kunnen? Nee hoor, kijk dan even naar earcuffs. Erg handig wanneer je geen zin hebt in nieuwe gaatjes maar wel in nieuwe oorbellen. Maar wat houdt het dan nu precies in die earcandy en kun jij dit ook dragen? Dat komt allemaal naar voren in deze blog.

Earcandy

Zoals hierboven al geschreven, is earcandy niet meer dan het dragen van veel oorbellen of piercings. Omdat je als vrouw zijnde eigenlijk nooit genoeg sieraden, en dan nog meestal oorbellen ook, kunt hebben, is het natuurlijk ook erg leuk om ze allemaal tegelijk te dragen. Moet je natuurlijk wel een aantal verschillende gaatjes in je oren hebben. Hou in ieder geval sowieso de kleur een beetje gelijk en voorderest moet je het zelf weten ofdat je dan voor ringetjes gaat, knopjes of hangers.

Hoe draag je het nou die earcandy?

Simpel, gewoon in je oor of misschien in twee oren hoewel dat laatste misschien wel erg druk wordt. Hoe creëer je dan de beste look voor je oor? Kies eerst het materiaal uit, dus oftewel, kies of je gaat voor goud, zilver of rosé goud. Je kunt het ook combineren, maar dit wordt te snel te druk of te rommelig en dat moet je niet hebben. Kies daarna een stijl. Wil je dat het opvallend eruit zal zien of juist niet? Je kunt dan ook kiezen uit de volgende stijlen: minimal, medium of statement.

Doe jij ook al mee?

Wil jij nu ook meedoen met deze trend of deed je al mee maar wist je niet zo goed hoe je het moest dragen? Je kunt dan natuurlijk naar de juwelier gaan en er nog een aantal gaatjes bij laten prikken, maar je kunt ook earcuffs bestellen voor als je geen extra gaatjes wilt. Voor deze oorbellen hoef je geen gaatje te hebben omdat je ze als het ware om je oor heen vouwt om het zo te zeggen. Voor de rest, wanneer je besluit mee te doen met de earparty, kun je voor de leukste oorbellen terecht bij Finaste. Zij hebben alle oorbellen die jij nodig hebt voor jouw perfecte look én earparty!

Share.

About Author

Leave A Reply