woensdag, september 28

Alles over wimperextentions salons

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iedereen wil lange en volle wimpers. Elke ochtend is het een zware inspanning om mascara en wimperkruller te gebruiken om de wimpers zo lang en vol mogelijk te maken. Als vaak niet goed werkt, kan het erg frustrerend zijn. Wimperextentions zijn daar een oplossing voor.

Het effect van wimperextentions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en charmant uit. Het is alsof je gezegend bent met lange wimpers, of je hebt wonderbaarlijke mascara gebruikt. Als je eenmaal begint, wil je echt niet meer zonder.

Wat zijn wimperextentions?

Wimperextentions zijn een soort kunstwimpers die je één op één op je eigen wimpers kunt aanbrengen. Er zijn veel verschillende vormen en maten wimperextentions. Ze variëren in mate van krul, kleur, dikte en volume. Daarom is het logisch dat het lastig is om te bepalen welke extentions het beste bij jouw wimpers past.

In het verleden werden wimpers altijd één voor één geplaatst in de salon. Tegenwoordig wordt de één op één techniek gebruikt om op een natuurlijke wimper te plaatsen. Daarom strekken de wimpers zich aan het einde van de behandeling evenveel uit als natuurlijke wimpers.

Een paar jaar geleden zijn ze begonnen met het gebruik van de volume lash methode. Dit worden ook wel 3D wimpers genoemd, maar de naam is eigenlijk niet helemaal correct. Dit komt omdat er bij het gebruik van volume lashes nog steeds een verschil is tussen het aantal wimpers dat wordt gebruikt. De volume lash methode is één van de meest effectieve methodes voor het plaatsen van wimperextentions. Daarom wordt deze methode tegenwoordig het meeste gebruikt in wimperextensions salons.

Voordelen wimperextentions

Door voor volume lashes te kiezen, kun je de look kiezen die je wilt. Of je nou meer van de natuurlijke look houdt of van de mascara look. Dikke wimpers zijn mogelijk. Als je zelf niet zoveel wimpers hebt, is de volume technologie een goede oplossing. Door waaiertjes te maken, kunnen we toch een complete look creëren ongeacht het aantal eigen wimpers. Als je wimpers erg dun zijn, zijn ze ook veel kleiner dan één-op-één extensions.

Share.

About Author

Leave A Reply