donderdag, juli 18

De leukste cadeaus voor een vijfjarige

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Of het nou om je nichtje, neefje of het kind van een van je vrienden gaat. Wanneer er een kind jarig is, kan je niet met lege handen aan komen zetten. Hoewel het makkelijk lijkt om een cadeau te kopen voor een kind, hoeft dat lang niet altijd zo te zijn. Wat geef je een vijfjarige? Vaak komen ze al om in het speelgoed waar ze dan een keer mee spelen, en daarna vergeten ze dat het bestaat. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een kind, zijn hier enkele tips te vinden.

Leesboek

Een boekje is niet alleen leuk, maar het is ook ontzettend leerzaam. Meestal beginnen kinderen van vijf a zesjarige leeftijd met leren lezen. Hoe leuk is het dan als ze daar thuis, samen met papa en mama mee verder kunnen oefenen. Het kopen van een leesboekje zal altijd een succes zijn. Ook als het kind zelf nog niet kan lezen en daar ook nog niet mee bezig is, kan het altijd nog voorgelezen worden door papa en mama.

Vriendenboekje

Vanaf dat kinderen vier zijn gaan ze naar de basisschool. Ineens worden hun sociale contacten flink uitgebreid en krijgen ze allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes erbij. Hoe leuk is het dan om al die vriendjes en vriendinnetjes in een vriendenboekje te kunnen laten schrijven. Zo kom je alles over hen te weten. Daarnaast is het leuk om later op terug te kijken. Zo weet je als je volwassen bent nog precies met wie je veel omging toen je in de kleuterklas zat.

Verkleedkleren

Kinderen hebben een rijke fantasie. Vaak hebben ze ook al enkele superhelden. Ze vinden het dan ook geweldig om in de huid van hun favoriete superheld te kruipen. Dat kan door de typerende kleding van deze held aan te trekken. Later kan dit altijd nog als carnavalsoutfit gebruikt worden, maar ook in het weekend kan het kind hiermee spelen. Vaak gaat de kleding wel lang mee en eventuele broertjes of zusjes hebben er ook nog wat aan.

Share.

About Author

Leave A Reply