donderdag, juli 18

Crazy Kitchen Amsterdam

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Crazy Kitchen is een groot cateringbedrijf waar je niet alleen maar goed eten kunt bestellen, maar ook grote evenementen kunt houden. De evenementen worden perfect verzorgd en worden bijzonder en smaakvol gemaakt. De locatie hiervan is Amsterdam, te vinden op Helicopterstraat 28. Op de website vind je natuurlijk veel meer informatie, maar hier is in het kort wat informatie over Crazy Kitchen.

Soorten arrangementen die je kunt vinden

Zoals al genoemd kun je bij Crazy Kitchen niet alleen terecht voor alleen maar eten. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waar je ontbijt, lunch en diner bij kunt krijgen. Dit eten is uiteraard vers en eerlijk en wordt bereid door ervaren chefs. De arrangementen kunnen onderverdeeld worden in drie categorieën. Hieronder vind je korte beschrijvingen ervan en wat daarbij mogelijk is.

Particulier

Particulier wil zeggen dat het persoonlijk is. Dit gaat vaak gepaard met een wat rustigere omgeving en het liefst in alleen eigen gezelschap. Bij Crazy Kitchen is het mogelijk om voor een private dinner in Amsterdam te kiezen. Hier heb je dan de hele avond de chef-kok tot je beschikking die er alles aan doen om jouw avond naar wens te maken. Ook worden de maaltijden vers bereid en is er een grote selectie aan dranken aanwezig.

Zakelijk

Wil je liever niet met het hele bedrijf naar Crazy Kitchen in Amsterdam, maar liever ergens anders? Een buffet op locatie is mogelijk. Dit kan gewoon bij jou thuis zijn, op kantoor of op een andere locatie die staat tussen de evenementenlocaties op de site van Crazy Dinner. Door het ruime aanbod van eten zit er altijd wel iets bij voor elke kieskeurige werknemer.

Bruiloften

Ook speciale gelegenheden zoals een bruiloft kan niet ontbreken bij Crazy Kitchen. In Amsterdam hebben ze een trouwlocatie waar plek is voor meer dan 100 mensen. Net zoals bij alle andere arrangementen is het mogelijk om te genieten van eten die wordt bereid door een echte chef en ook is het mogelijk om tot laat in de avond gebruik te maken van de dansvloer.

 

Specialiteiten van Crazy Kitchen

De menukaart van Crazy Kitchen bevat veel gerechten, maar er zijn er wel een paar die er bovenuit komen. Vooral als lunch is het stokbroodje genaamd Crazy selleriesalade een grote aanrader. Hierop zit ook nog eens sambal en komkommer. Liever een ander broodje? Dan is het mogelijk om te genieten van wat suikerbrood. Ook als je geen zin hebt in iets hartigs, dan kan je altijd een salade nemen. Of het nou Griekse salade is, of een fruitsalade, alles is vers bereid.

Iets bestellen van Crazy Kitchen?

Crazy Kitchen kan in heel Amsterdam bezorgen. Wel is het handig om minstens 1 dag van te voren te bestellen. Dit kan telefonisch of gewoon via de website zelf. Als je voor 16.00 uur besteld, is het mogelijk om de volgende dag het al in huis te hebben. De website is 24/7 beschikbaar om iets in te plannen. Mocht je nog andere vragen hebben, dan kan je op de site het mailadres vinden en het telefoonnummer van Crazy Kitchen. De werknemers daar zullen je met alle plezier verder helpen.

Share.

About Author

Leave A Reply