woensdag, september 20

De zwembroek trends van 2022!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De zomer is aangebroken, de hoogste tijd dus om een nieuwe zwembroek te kopen. Ben jij een echte trendsetter en volg je graag de nieuwste trends? Zo zie je felle kleuren en printjes veel terug. Ook is duurzaamheid steeds belangrijker, ook bij het aanschaffen van zwemkleding. Lees snel verder om erachter te komen waarmee jij deze zomer nog meer de show steelt.

Hawaiiaanse bloemenprint

Zoals eerder genoemd kan je gerust een zwembroek met print of felle kleur kopen. Hiermee steel jij de show en word je er ook helemaal vrolijk van. Bij tropisch weer kan een tropische zwembroek natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een Hawaiiaanse bloemenprint of een zwembroek met palmbladeren. Ben jij vader en ook nog op zoek naar een hippe zwembroek voor jouw mini-me? Koop dan een matchende zwembroek en geniet samen van het zomerse weer op het strand of aan het zwembad. Je kan ook een duurzame zwembroek kopen, als jij het belangrijk vindt om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Nylon visnetten

Omdat steeds meer mensen dit belangrijk vinden, zijn er merken die hun best doen om duurzame zwemkleding te produceren. Maar wat is nu belangrijk om op te letten bij het aanschaffen van een duurzame zwembroek? Ten eerste is het materiaal belangrijk waarvan het is gemaakt. Veel badkleding wordt momenteel gemaakt van polyester, maar er wordt steeds meer gebruik gemaakt van gerecycled polyester. Als de stof Econyl gebruikt is bij het produceren van zwemkleding, dan zit je goed. Econyl wordt namelijk volledig gemaakt van oceaan- en stortafval. Denk hierbij aan nylon visnetten, textielresten van een kledingfabrikant en industrieel plastic. Daarnaast is het belangrijk dat de zwembroek onder eerlijke omstandigheden is gemaakt.

Plastic uit de oceaan

Er zijn verschillende merken, waaronder ook Nederlandse, die duurzame zwembroeken produceren. Zo is badkleding van deze duurzame merken gemaakt van gerecycled polyester of 100% Econyl. Tevens is er een merk die al een paar jaar badkleding, maar ook schoenen en gewone kleding, maakt van plastic dat uit de oceaan gevist is. Hiermee weet je zeker dat je voor een hippe zwembroek kiest, maar ook een goede keuze maakt voor het milieu.

Share.

About Author

Leave A Reply