woensdag, september 28

Wat zijn de wrap trends van 2022?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het inpakken van voertuigen op maat wordt steeds populairder voor bedrijven die willen adverteren met hun bedrijfsvoertuigen. Het is ook een unieke kans voor mensen om hun auto te personaliseren zonder de permanentie van een verfbeurt.

 

De markt voor op maat gemaakte wraps draait helemaal om persoonlijke expressie met behulp van vinylstickers die precies kunnen worden ontworpen zoals jij dat wilt en later kunt verwijderen om ruimte te maken voor een nieuw ontwerp.

 

Verander de kleur en stijl van jouw auto of keuken met op maat gemaakte wraps. In dit artikel bespreken we de trends van 2022.

Metaalafwerking

Metallic lijkt op dit moment de populairste wrap trend voor auto’s te zijn. Het is een verheven uiterlijk van slechts een standaard verfbeurt en het zal je helpen om jouw auto onmiddellijk op elke parkeerplaats te herkennen.

 

Metallic biedt ook veel verschillende kleuropties, van roségoud tot gepolijst metaal tot klassiek zilver. Een metaalafwerking is misschien een duurdere optie dan andere autowraps, maar het resultaat is de kosten waard. Als je op zoek bent naar een gedurfd ontwerp voor je auto, dan is metallic de juiste keuze.

Matte afwerking

Als metaal de luide, uitgesproken afwerking is, dan is mat zijn stillere, verlegen tegenhanger. Met andere woorden, als je een statement wilt maken maar het op een minder flitsende manier wilt doen, dan kun je een matte afwerking overwegen voor een op maat gemaakt wrap voor je auto. Hiermee trek je evengoed de aandacht als een metaalafwerking, maar dan op een veel subtielere manier.

 

Mat is een fantastische afwerkingsoptie en trend omdat je het zelden ziet op de weg. Andere weggebruikers zullen jaloers naar links en rechts gaan als je voorbij rijdt in je matte auto. Bovendien geeft deze afwerkingsoptie je ook veel kleur- en schaduwmogelijkheden. Kies uit grijs en zwart, of voeg wat kleur toe met een pastelkleurige afwerking.

Laatste woord

Voordat je besluit jouw auto op maat te wrappen, is het essentieel om te weten wat het proces inhoudt. Het kiezen van het juiste signbedrijf in Roosendaal is ook een cruciale stap als je wilt dat jouw voertuig er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast kunnen bovenstaande wrap trends voor auto’s ook toegepast worden in jouw keuken.

Share.

About Author

Leave A Reply