donderdag, juli 18

Deze items mogen niet ontbreken deze zomer

Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de winter lijkt het altijd nog een eeuwigheid te duren, maar eindelijk is het zover: de zomer is aangebroken en de zomervakantie staat voor de deur. Voor veel mensen is dit het moment waar ze al het hele jaar naar uitkijken. De een blijft lekker thuis, de ander stapt in het vliegtuig om de zon op te zoeken en om lekker bij te komen op een wit strand met blauwe zee na een jaar lang hard werken. Welke items mogen niet ontbreken nu de zomer er eindelijk is?

Mooi jurkje

Op warme dagen is er niks fijners dan het dragen van een lekker zomers jurkje. Om te zien hoe het jurkje je staat, bekijk je hem in de spiegel die op maat is gemaakt voor jouw kledingkast. Een jurkje is vaak lekker luchtig, je trekt hem gemakkelijk aan over je bikini of badpak en nog belangrijker: op het strand trek je hem ook heel makkelijk weer uit. Op de hete dagen mag een fijn dun zomerjurkje zeker niet ontbreken.

Zonnebril

Of je nou op vakantie gaat of niet, de zon kan in de zomer flink fel zijn. Wanneer je de hele dag moet knijpen om tegen de zon in te kijken, krijg je onwijs hoofdpijn en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer. Een mooie zonnebril is dus een echte must om de zomer door te komen. Tegenwoordig heb je ze in allerlei soorten en maten. Kies een model dat mooi bij de vorm van je hoofd past en je kan er tegen aan.

Sandaaltjes

Op warme dagen wil je liever geen dichte schoenen met sokken aan. Daar krijg je het alleen nog maar warmer van. Slippers zijn fijn om op te lopen, maar als je een dagje weg gaat, is dat niet het meest ideale schoeisel. Een mooie sandaal biedt iets meer stevigheid en kan je waarschijnlijk wel de hele dag op lopen. Ook hoef je dan niet het risico te lopen dat hij zomaar uit schiet, omdat deze steviger om je voeten vastgemaakt is, in tegenstelling tot een slipper. Met een mooie sandaal kom jij de zomer wel door.

Share.

About Author

Leave A Reply