woensdag, augustus 10

Een leuk afscheidscadeau voor de meester of juf

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aan het eind van het schooljaar moet er altijd afscheid genomen van de meester of juf. Raakt je kind niet uitgesproken over zijn lieve juf of coole meester? Dan is het misschien een leuk idee om aan het eind van het jaar een afscheidscadeau te geven. Ook op juffen- en meesterdag worden de docenten met cadeaus in het zonnetje gezet. Geen idee wat je aan de juf of meester moet geven? We zetten een aantal ideeën voor je op een rij.

Maak het persoonlijk


Als je kind een bijzondere band heeft opgebouwd met de meester of juf is het leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Een cadeau dat de docent kan bewaren en bij het zien van het cadeau zal terugdenken aan een leuk schooljaar. Een knutselwerk van je kind is een voorbeeld van zo’n persoonlijk cadeau. Verwerk er een foto in van je zoon of dochter, zodat de docent ook jaren later nog weet van wie het knutselwerk komt. Doe er eventueel nog een zelfgemaakte kaart bij, waarop je kind de leukste herinnering aan de juf of meester vertelt.

Je kunt ook een persoonlijk cadeau laten maken, zoals een gepersonaliseerde beker. Neem eens een kijkje op de homepage van MyMepal om inspiratie op te doen.

Een tegoedbon


Iets minder persoonlijk, maar wel heel gewenst: een tegoedbon. Denk aan een bon voor een diner in een lekker restaurant, een dag naar de spa of bioscoop. De docent heeft het hele jaar hard gewerkt en kan vast wel een beetje ontspanning gebruiken.

Vind je het iets te prijzig om een bon aan de meester of juf te geven? Vraag dan aan andere ouders of ze een bedrag willen inleggen. Met een tegoedbon met een flink bedrag kan je de docent echt in de watten leggen.

Lekker eten of drinken


Je zal niet de enige zijn die een doos chocolade geeft, maar de juf of meester zal je alsnog hartstikke dankbaar zijn. Iets originelers geven? Ga dan voor een kaaspakket met buitenlandse biertjes of een tapaspakket met een goede fles wijn. Probeer van tevoren wel even te peilen waar de juf of meester van houdt. Het zou zonde zijn als je aankomt zetten met eten waar de docent allergisch voor blijkt te zijn

Share.

About Author

Leave A Reply