donderdag, december 2

Kies voortaan voor goede recyclebare plastic glazen!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Plastic glazen en bekers worden al heel lang gebruikt. Ze zijn erg handig en je kan ze in allerlei soorten en maten kopen, waardoor ze gebruikt kunnen worden bij heel veel verschillende gelegenheden. En ze zijn vaak ook nog eens recyclebaar, waardoor er heel veel wegwerpvarianten zijn!

Online te koop

Ten eerste zijn plastic glazen tegenwoordig heel makkelijk online te bestellen. Er zijn veel verschillende winkels, met een heel veel wegwerpglazen in verschillende kleuren en vormen.

Duurzaamheid

Veel mensen denken dat plastic glazen minder lang meegaan dan andere glazen. Maar plastic glazen zijn juist erg betrouwbaar omdat je ze makkelijk overal mee naar toe kan nemen en ze zullen niet snel kapotgaan. Wanneer een glas valt, heb je liever dat het een plastic bekertje is die helemaal heel blijft dan een glazen beker die kapot valt. Op feestjes en festivals is dit dus de ideale oplossing. Ze kunnen verschillende soorten drankjes dragen en ze zijn er in allerlei kleuren.

Recyclebaar

Een ander voordeel aan plastic bekertjes is het feit dat je ze gewoon kan weggooien na gebruik. Wanneer je ze bij het plastic gooit worden ze namelijk gerecycled. Dit is dus erg praktisch wanneer je niet wilt afwassen, en het is ook nog eens goed voor het milieu!

Gebruik bij gelegenheden

Doordat er zo veel verschillende soorten plastic bekers zijn, is er voor elke gelegenheid wel een juiste te vinden. Bij een themafeestje kan je bijvoorbeeld kiezen voor roze bekers, of bij een bruiloft voor witte. Kies voor lage bekers die handig zijn voor frisdrank, of juist voor mooie champagneglazen van plastic. Wanneer je budget niet zo ruim is kan je kiezen voor goedkopere, minder stevige glazen, maar wanneer je iets meer te besteden hebt kan je gaan voor stevige glazen van hard plastic die niet snel kapotgaan. En aan het einde van de gelegenheid kan je ze gewoon weggooien!

Er zijn dus heel veel redenen om vaker gebruik te maken van wegwerpbare plastic glazen. Het is vooral makkelijk en ze zijn goed voor het milieu wanneer je ze recyclet!

Share.

About Author

Leave A Reply