Een tijdloze vloer van.. laminaat!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er zijn de afgelopen jaren enkele nieuwe opties bijgekomen als het gaat om vloeren. Dit maakt het keuzeproces lastiger dan dat het voorheen was. De laminaatvloer blijft echter ongekend populair! Dit komt omdat de laminaatvloer veruit de goedkoopste vloer is die er momenteel te verkrijgen is. Voor dit zachte prijsje krijg je een oerdegelijke vloer. In deze blog vertellen we waarom jij ook in 2021 moet kiezen voor een laminaatvloer!

Prijs

De laminaatvloer is veruit de goedkoopste vloer die je kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld al een vierkante meter laminaat kopen voor minder dan tien euro. Dit maakt de laminaatvloer voor iedereen toegankelijk. Toch is het misschien niet verstandig om te kiezen voor de goedkoopste variant van laminaat. Je merkt bijvoorbeeld wel grote verschillen tussen het goedkoopste laminaat en een iets duurdere variant als Meister Laminaat. De vloeren van Meister Laminaat zijn overigens nog steeds stukken goedkoper dan de andere opties zoals de houten vloer of de PVC-vloer. 

Onderhoud

De laminaatvloer is gemaakt van niet-natuurlijk materiaal. Dit betekent dat de vloer weinig tot geen vuil opneemt. Vloeistoffen en stof blijven op de vloer liggen waardoor het schoonmaken van de vloer enorm gemakkelijk is. Als je vocht op het laminaat laat vallen dan kun je dit gemakkelijk verwijderen met een doek. De vloer zelf zal hier niet aangetast van raken. Zo blijft een vloer van Ambiant Laminaat er ook altijd hetzelfde uit zien. Dit is een enorm voordeel van laminaat ten opzichte van bijvoorbeeld de houten vloer. 

De keuze is reuze

Doordat de laminaatvloer al zo lang te verkrijgen is zijn de opties werkelijk waar oneindig. De laminaatvloer is in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen en daarnaast kun je ook alle denkbare patronen in de laminaatvloer krijgen. Dit maakt een laminaatvloer erg persoonlijk. Door te kiezen voor een unieke laminaatvloer krijgt de ruimte waarin deze geplaatst is ook een unieke uitstraling. Als je op zoek bent naar een bijzondere en unieke vloer, dan maak je met een laminaatvloer in ieder geval een goede keuze! Zorg er in dit geval wel voor dat de vloer past bij de rest van het interieur. Dit geeft de ruimte een nette en mooie uitstraling.

 

Share.

About Author

Leave A Reply