Enkellaarsjes combineren: 5 stylingtips!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heb je leuke enkellaarsjes in de kast staan? Maar weet je niet goed hoe je ze moet combineren? Lees dan eens onze 5 stylingtips. Ben je nog op zoek naar leuke nieuwe enkellaarsjes? Neem dan ook eens een kijkje op Durlinger.com

Tip 1: Jurkjes

Enkellaarsjes kun je goed combineren met jurkjes. In de winter kun je een langere jurk dragen of de jurk combineren met een panty en legging. Op warme dagen kun de jurk met blote benen dragen. Of je nu een lange of een korte jurk hebt: ze zijn allebei leuk met enkellaarsjes.

Tip 2: Lange broek

Enkellaarsjes passen ook goed bij een lange broek. Zo kun je ze bijvoorbeeld combineren met een pantalon, of met een skinny jeans. Enkellaarsjes zijn gemakkelijk te combineren en passen wel bij de meeste broek soorten. Ook leuk: hotpants met enkellaarsjes.

Tip 3: Netjes

Enkellaarsjes passen goed bij een outfit als je netjes voor de dag wilt komen. Bijvoorbeeld bij een bruiloft of een leuk feestje. Kies bijvoorbeeld voor deze leuke leren enkellaarsjes van Tamaris als je wat netter voor de dag wilt komen.

Tip 4: Casual

Meer in de mood voor wat casuals? Als je bijvoorbeeld een picknick hebt, of je gaat even langs bij vrienden, dan kun je ook leuke enkellaarsjes dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooie enkellaarsjes van suède voor als je op zoek bent naar iets meer informeels.

Tip 5: Alles kan!

Je leest het al. Eigenlijk passen de meeste dingen wel bij enkellaarsjes. Wanneer de kleurencombinatie goed is, kun je de enkellaarsjes met de meeste outfits die je thuis hebt hangen wel combineren. Of het nou feestelijk moet zijn, formeel, informeel of voor op je werk: het kan allemaal.

Leuke enkellaarsjes

Het is ontzettend leuk om een paar enkellaarsjes in je kast te hebben staan. Je kunt ze immers in alle seizoenen wel dragen en je kunt kiezen voor enkellaarsjes met of zonder hak. Neem ook eens een kijkje op Durlinger.com om nog meer inspiratie op te doen voor leuke enkellaarsjes.

Share.

About Author

Leave A Reply