Fotoboeken trends voor mobiele selfie foto’s

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De smartphone is veelzijdig apparaat en zorgt ervoor dat mensen digitaal verbonden blijven met de wereld. En dankzij het maken van selfies worden herinneringen vastgelegd en gedeeld voor een blijvende impressie van de leukste momenten. Dit geeft een nieuwe mogelijkheid voor een fotoboek maken.

Hoge kwaliteit foto’s

Je kunt je voorstellen dat de meeste selfies gauw worden gemaakt, snel op social media worden gepost en daarna snel weer vergeten. Als je bedenkt dat dit om miljoenen foto’s gaat is het niet eens zo gek te bedenken hoe hoog de kwaliteit van deze foto’s vandaag de dag is.

Tegenwoordig kennen smartphones een hoge uitrusting aan kwaliteit in ultramoderne dubbele camera’s die de gebruikers versteld doen staan van de soorten selfies die kunnen worden vastgelegd. De blijvende ontwikkelingen in deze technologie heeft het tijdperk van de fotografie getransformeerd en heeft de mogelijkheden voor een fotoboek maken en die specifieke business naar een nieuwe hoogte getild.

Ontwikkelingen voor fotoboeken maken

Vanaf vandaag kunnen fotodrukkers mobile-to-print software instellen zodat klanten snel fotoboeken met hun selfies kunnen maken en bestellen, en dat allemaal vanaf hun smartphone! Door het gemakkelijke gebruik hierin heeft dit nieuwe klanten doen aantrekken voor het maken van fotoboeken. Welke trends zijn hieruit ontstaan?

1 Personalisering

Het selecteren van selfie foto’s voor een fotoboek maken is een persoonlijke keuze voor de klanten want ze kiezen zelf de foto’s die ze willen laten afdrukken. Het is dus duidelijk dat er veel wordt nagedacht over het maken van een fotoboek van selfie foto’s.

Een fotoboek drukkerij kan zijn bijdrage leveren aan deze persoonlijke activiteit door een geschikte web-to-print of mobile-to-print oplossing in te zetten. Dergelijke software beschikt over een online editor waarmee foto’s kunnen worden bewerkt. Dankzij de mobiele software kunnen ze gebruik maken van de volledige templates en sjablonen en tekstbewerking tools om een gepersonaliseerd ontwerp te maken.

2 Groei in verkoopmogelijkheden

Het digitale tijdperk laat vernieuwing zien in hoe foto’s worden beleefd. Waar veel mensen tegenwoordig hun foto’s delen via cloud bestanden neemt dit de nostalgie van herinneringen ophalen uit een gedrukt fotoboek niet weg.

Zodoende heeft de digitalisering van foto’s de kwaliteit en snelheid van het maken van fotoboeken sneller doen groeien door het gemakkelijker selecties kunnen maken en foto’s door te sturen om af te drukken in een fotoboek. En ook al gaat het om selfie foto’s, de emoties blijven hetzelfde als bij elke andere serie aan foto’s voor een fotoboek maken.

3 Gemakkelijk afrekenen en betalen

Wanneer je online de opdracht krijgt voor een fotoboek maken waarbij steeds meer klanten je website bezoeken om een selfie fotoboek te laten afdrukken, moet je ervoor zorgen dat de aankoop wordt voltooid. Zeker bij mobiele gebruikers die via de smartphone de transactie maken willen dit snel en makkelijk kunnen doen.

Helaas blijven consumenten tijdens het afrekenen op een online winkel stuiten problemen die dit in de weg staat:

  • traagheid van de mobiele website werking 
  • onnodige of ongewenste extra stappen om een transactie te maken
  • het vinden van verborgen kosten
  • beperkte betaalmogelijkheden

Om te voorkomen dat klanten dit overkomt, moet je ervoor zorgen dat de afreken- en betaalprocessen gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd zijn. Wees duidelijk over eventuele verzendkosten die in rekening worden gebracht en wees ook transparant over de betalingsmogelijkheden.

Share.

About Author

Leave A Reply