Haat-liefdeverhouding met … haarspeldjes!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

En de trends

Ken je dat? Je laat laagjes, een lok of een pony knippen – hartstikke leuk – maar na een paar dagen begint het haar in je gezicht te irriteren. Wat doe je dan? Huppakee, dat perfect geknipte kapsel van de kapper gaat in een knot bovenop je hoofd. En tjah, dan zit je daar met je pony die net niet meegenomen kan worden in je elastiekje. De oplossing: tienduizend haarspeldjes in je haar om die pony uit je gezicht te halen. Dit is natuurlijk alleen geschikt voor de momenten dat je gekleed gaat in je huispak/onesie, want vaak ziet het er niet erg charmant uit.

Tip: Een bijzonder jaar, een bijzonder kerstcadeau: juwelen en accessoires

Het blijft een raadsel

Haarspeldjes, ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Want: super handig om je haar op de gewenste plek te houden, maar – en dat geldt by the way ook voor mijn haarelastiekjes – ze raken ALTIJD zoek. Eens in de zoveel tijd koop ik een hele voorraad opdat die vervolgens op miraculeuze wijze weer verdwijnen in god mag weten welke oorden. Goed, soms vind ik er nog eens wat terug in een tas die ik niet meer gebruik of in de rommella van de keuken, maar de rest? Het is me nog steeds een raadsel. Behalve dan dat allerlaatste speldje uit de verpakking, want die laatste, daar ben ik uiteindelijk zo zuinig op dat het mijn dagelijkse speldje wordt. Hetgeen ook betekent dat na enkele weken dragen deze niet meer de spanning heeft als bij de eerste keer.

Uitgelicht: Ook zilveren sieraden zijn forever – met enkele simpele hacks

Trends

En net zoals er trends zijn in de fashion of voor sieraden, zien we ook een aantal opvallende trends als het gaat om haarspeldjes. Zoals je misschien al hebt ontdekt zijn parels en edelstenen op dit moment erg in trek. En die trend is heel makkelijk toe te passen op haarspeldjes en bovendien volop verkrijgbaar. Daarnaast zien we veel spelden met een winters of natuurthema. Wat je je daarbij voor moet stellen? Mooie zilveren of gouden veertjes, bladeren en takken of subtiele hertjes en insecten.

Maak een mooie knot à la Máxima en met een mooie speld erbij ben je klaar voor nieuwjaar.

Share.

About Author

Leave A Reply