donderdag, juni 13

Hoe vind je een rustig gelegen woning rond de Randstad

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor iedereen die in de Randstad werkt of een partner heeft die er werkt, weet hoe druk het leven in dit gebied in Nederland is. Toch is het mogelijk om een rustig gelegen woning in deze regio te vinden. Je moet dit enkel een beetje slim aanpakken. Er zijn genoeg wijken die je een beetje van beiden kunnen bieden. De meeste nieuw gebouwde wijken bieden je alle nodige voorzieningen, maar zijn wat verder bij het hart van de steden vandaan en bieden je daardoor prachtige natuurrijke gebieden. Wil je een nieuwbouwwoning die wel rustig gelegen is rond de Randstad, dan kun je eens kijken bij NieuwWonen Groene Hart.

Een diverse stad

Een van de steden waar je een rustig gelegen woning kunt vinden die wel dichtbij de Randstad ligt, is Alphen aan den Rijn. Dit is een zeer diverse stad waar je heel goed kunt wonen als je de rust wilt opzoeken. Deze stad ligt midden in het Groene Hart en daardoor is het omringd met water en groen. Alphen aan de Rijn is een stad die zeer centraal ligt in de Randstad en vanuit de stad kun je heel eenvoudig in Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Den Haag komen. Dat is dan ook waarom veel mensen ervoor kiezen in Alphen te gaan wonen. 

Alle nodige voorzieningen

Alphen aan de Rijn is precies zo’n stad waar je zowel een leuke stad kunt vinden, maar ook van de prachtige natuur van de Randstad kunt genieten. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er zijn meerdere supermarkten, maar ook het centrum biedt hele gezellige restaurants en cafés waar je goed kunt een hapje en drankje kunt doen. Verder kun je er ook goed shoppen en is de gezondheidszorg en het onderwijs in de stad ook goed voor elkaar. Het heeft dus genoeg te bieden en dat maakt het een goede stad om te wonen. 

Meerdere natuurgebieden

Aan groen is er ook genoeg te vinden rondom Alphen aan de Rijn. Zo is het Vogelpark Avifauna, het Archeon en het Recreatiepark Zegersloot bij de stad te vinden. Er zijn ook hele mooie nationale parken en natuurgebieden bij de stad te vinden. Denk hierbij aan de Rijnstreek wat tussen Alphen en Leiden te vinden is. Dit is een zeer divers natuurgebied waarbij je veel verschillende soorten landschappen tegenkomt. Dit gebied leent zich uitstekend om doorheen te fietsen. Als je in deze buurt een woning wilt kopen, is dat de perfecte plek om je rust te vinden.

Share.

About Author

Leave A Reply