Hoe kan je het best je pakket verzenden?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veel bedrijven zullen er veel vergaderingen over hebben gehad. Hoe kan je het best je product verzenden. Via de post? Via een eigen bezorgingsdienst? Via een andere manier? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende manieren om je producten te verzenden. Hieronder heb ik een paar dingen die je kunnen helpen met je beslissing over hoe je je product het best kan verzenden.

Tip 1: Gebruik je ruimte goed

Op welke manier je ook je product wilt verzenden, zorg er altijd voor dat je je ruimte zo nuttig mogelijk besteed. Probeer zo weinig mogelijk ‘’lucht’’ te verzenden. Als je een klein product hebt, dan moet je het product niet versturen in een grote doos. Deze tip klinkt heel logisch, maar je ziet dat veel bedrijven toch nog gewoon 1 manier van verzenden gebruiken, dus het maakt dan niet uit welk product. Aan het einde zal je zien dat je dan veel meer geld kwijt bent.

Tip 2: Verstuur via de post

Via de post is nog een relatief goedkope manier om een klein product bij de klant te brengen. Dit kan via enveloppen. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten en maten. Je hebt ze met luchtkussen erin en je hebt ze zonder luchtkussen. Zolang je product tegen een stootje kan, is dit een ideale oplossing. Het is erg goedkoop en het weegt ook niet zoveel.

Tip 3: Eigen bezorgingsdienst

Deze tip is meer voor grote producten. Vaak wil je zo goedkoop mogelijk, maar toch ook zo veilig mogelijk je product bij de klant krijgen. Als je je product zelf aflevert bij de klant, weet je zeker dat het 100% veilig is aangekomen. Ook kan de klant ter plekke nog vragen aan je stellen. Dit is ook goed voor de service van je bedrijf. Je logistiek moet wel op orde zijn, aangezien je een goede planning moet maken. Omdat je natuurlijk niet oneindig kan rijden.

Tip 4: Pakketbezorgingsdienst

De meest makkelijke manier is toch wel verzending uit besteden aan diensten van derden. Je betaalt per product en zij vervoeren het product naar de klant. Het nadeel is wel, dat de prijs per product kan verschillen. Dat hangt van het gewicht af.

Hopelijk heb ik jullie genoeg informatie gegeven over de verzending van je producten. Ben je nog opzoek naar verpakkingen of andere post gerelateerde artikelen neem dan een kijkje op de volgende site: https://www.kantoorartikelenexpress.nl/categorieen/167/postverwerking-en-verpakking.html

Share.

About Author

Leave A Reply