donderdag, september 21

Hoe sluit je een voordelig sim only abonnement af?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vraag je je wel eens af of je goedkoper uit kunt komen met je sim only abonnement? In veel gevallen is dat een logische vraag, aangezien voordeliger/goedkoper uitkomen op het gebied van sim only vaak mogelijk is. Dat is ook de reden dat men er vaak voor kiest om over te stappen van provider of om te kiezen van een ander abonnement bij dezelfde provider. Lees hier hoe je voordeliger uitkomt met sim only abonnementen!

Vergelijk prijzen

Wanneer het aankomt op voordelige/goedkope sim only abonnementen, is het vergelijken van prijzen het meest belangrijke. Je kunt eenvoudig filteren op prijs, waardoor je een handig overzicht krijgt van de sim only abonnementen die passen binnen jouw budget. Bovendien kun je ook vergelijken op andere punten, zoals contractduur en samenstelling van bundels.

De beste manier om de voordeligste/goedkoopste sim only abonnementen te vinden is door te vergelijken op simonlycheck.nl.

Controleer op aanbiedingen

Wat is een goede manier om een product of dienst goedkoop te krijgen? Juist, een aanbieding! Telecomproviders komen vrij regelmatig met aanbiedingen voor sim only abonnementen. Let hier dus op, want je kan hierdoor goedkoper uitkomen! Dit is echter niet altijd het geval. Het is dus verstandig om goed te vergelijken .

Let goed op de verschillende providers

De ene provider is de andere niet. Telecomaanbieders verschillen op veel gebieden. Denk aan service, internetsnelheid, soort bundels, maar ook prijs. Vaak zijn providers die geen eigen netwerk hebben, goedkoper dan de grote providers die wel een eigen netwerk bezitten. Houdt hier dus rekening mee wanneer je sim only abonnementen vergelijkt. 

Kies voor een abonnement van twee jaar

Afsluitend is contractduur een belangrijke factor voor hoeveel je betaalt. Voor een provider is het natuurlijk gunstig dat jij zo lang mogelijk klant blijft. Om een abonnement van twee jaar aantrekkelijker te maken, betaal je daarom maandelijks minder dan wanneer je voor een sim only van 1 jaar of een maandelijks opzegbare sim only abonnement kiest. 

Wil je dus goedkoper/voordeliger uitkomen? Dan is het aangeraden om voor een abonnement van twee jaar te gaan. Let wel op, voor sommigen is dit te lang. Ga dus voor jezelf na: heb ik liever een goedkoper abonnement met een langere contractduur, of een abonnement dat minder lang loopt maar wel iets prijziger is?

Share.

About Author

Leave A Reply