donderdag, juli 18

Trends voor de mode van het najaar 2021/2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Langzamerhand krijgen we al de eerste tekenen in beeld van de nieuwe mode die er aan gaat komen voor de herfst van 2021 en de winter van 2022. Altijd weer leuk om juist in de zomer alweer te dromen van de leuke outfits voor het najaar. We kijken nu met plezier vooruit omdat we weer naar buiten zullen mogen. Iets waar we lang naar gesnakt hebben. 

De nieuwe trends zijn alweer gespot en we bespreken er een aantal.

Wit als modekleur

In het najaar wordt wederom sneeuw verwacht. En deze witte kleur zullen we ook in onze mode gaan gebruiken in het najaar. Het kan gaan om een witte look maar je kunt ook witte accenten aanbrengen, zoals bijvoorbeeld witte laarzen. 

Opvallende knitwear

In de mode-items voor de herfst en de winter zullen ook opvallende breisels (knitwear) een plaats krijgen. Gebreide kleding wordt in de winter vaak gedragen omdat het lekker warm zit maar dit jaar mag je er ook in opvallen. Laat zien dat je er weer bent en er zin in hebt om weer buiten je eigen huisje gezien te worden. 

Dressing up

Met de mode mag je jezelf weer extra laten zien: dressing up. Het gaat over show en laten zien wie je wil zijn. Bekeken worden is daarbij bedoeld als compliment omdat dat graag is wat je wil bereiken. Het gaat om opdoffen tot de max. En dit doen in stijl zodat de silhouetten ook groot zijn.

Een modemerk dat hier heel goed bij past is High Everyday Couture dat in 2007 geïntroduceerd is door CLaire Campbell. High dameskleding heeft originele en mooie nieuwe ontwerpen. 

Hoe groter, hoe beter

Om je lekker warm aan te kleden wordt dit jaar de deken als uitgangspunt genomen. Hoe groter, hoe beter voor de oversized jassen. Zeker als het weer koud wordt, is niets zo lekker als beschutting vinden in zo’n mooie warme vacht. 

 

Al met al is er straks weer genoeg om naar uit te kijken. Maar eerst gaan we genieten van de zomervakantie. Of we dit nu thuis of in het buitenland doen, even relaxen. En hopelijk genieten van nog warmere temperaturen.  

Share.

About Author

Leave A Reply