donderdag, september 21

Kinderkamer in bos thema: zo doe je dat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil je je kinderkamer een mooie make-over geven? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want je kunt helemaal losgaan. Een bos thema is dan erg bijzonder om te doen. Je kunt de kamer versieren met plaatjes, knuffels en schilderingen van bomen en dieren. Tot in de details kun je het thema doorvoeren. Wij geven je een aantal tips.

Een mooi bed

Een bed is het stralende middelpunt van een slaapkamer, daarom is het juist belangrijk om een bed te kiezen dat bij het thema past. Een slaapkamer met een bos thema heeft dus een bed nodig dat je aan het bos doet denken. Wat dacht je van een kinderbed in vogelhuisvorm? Zo heeft je kind het idee dat hij of zij in een groot vogelhuis slaapt, wat heel erg bij een bos past. Koop je het vogelhuisbed bij Kinderbeddenpaleis, dan kun je bovendien de kleuren van het bed volledig naar wens aanpassen.

Schilderen of behangen

Om het thema echt duidelijk te maken, is het ook belangrijk om de muren juist te versieren. Je hebt hiervoor verschillende keuzes, die meer en minder moeilijk zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een behang met bomen en andere planten. Deze kun je gebruiken voor de volledige kamer of een deel van de kamer. Als je slechts 1 of 2 muren behangt met een druk thema, dan is het niet te druk. Aan de andere kant heb je bij een volledig behangen kamer bijna echt het idee dat je door een bos loopt. Je kunt er ook voor kiezen om schilderingen op de muur te laten maken. Bijvoorbeeld van bomen en bosdieren in verschillende formaten. Zo kun je de kamer zo druk of rustig maken als je zelf wilt.

Details maken het geheel mooi af

Details maken een slaapkamer echt af, daarom is het belangrijk om deze zeker niet te vergeten. Voor een kinderkamer zijn ontzettend veel leuke decoraties te vinden, zoals knuffels. Deze kun je allemaal betrekken in het bos thema. Zo kun je knuffels van bosdieren kopen, een paar nep planten neerzetten en veel groentinten gebruiken.

Share.

About Author

Leave A Reply