dinsdag, januari 18

MiraDry: de oplossing tegen overmatig zweten

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iedereen zweet; de één meer dan de ander. Voor sommigen is overmatig zweet een echt probleem, waar ze eigenlijk weinig aan kunnen doen. Zweet zorgt voor een onaangename geur en kan ook vlekken in kleding veroorzaken. Gelukkig is er een manier om van dit probleem af te komen, namelijk miraDry. In deze blog zal hier meer over verteld worden. 

Wat is miraDry?

MiraDry is een systeem waardoor jij stopt met zweten. Dit doet het door middel van gedoseerde warmte richting de okselzweetklieren, door middel van elektromagnetische energie. Deze warmte schakelt de zweetklieren uit voor altijd. Tegelijkertijd beschermt miraDry de huid tegen oververhitting. Dit gebeurt door middel van het zogeheten BioTip. Dit is een steriel verpakt koelelement, die voor elke behandeling vernieuwd wordt. 

Hoe gaat een miraDry behandeling?

Een miraDry behandeling zelf duurt ongeveer een uur, en is nagenoeg pijnloos, doordat de huid van tevoren verdoofd wordt. Echter duurt het gehele proces bij elkaar opgeteld ongeveer 2 uur, aangezien er ook sprake is van een intakegesprek, verdoven en nazorg. Hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn, hangt af van het succes van de eerste behandeling, maar ongeveer 80% ervaart na de eerste behandeling al een blijvende afname van zweet. 

De behandeling zelf gaat als volgt: eerst wordt het behandelingsgebied binnen de oksel gemarkeerd. Hierna vindt de verdoving plaats, die nagenoeg pijnloos is. Dan wordt het miraDry apparaat op de oksel gezet. Deze zuigt de huid aan, waarna een warmte in de oksel voelbaar is. Dit herhaalt zich totdat de oksel volledig behandeld is.

Marco van Coevorden

Ben jij geïnteresseerd in een miraDry behandeling, of ben jij benieuwd wat er nog meer mogelijk is qua huid behandeling? Neem dan eens een kijkje op de website van Marco van Coevorden! Hij is een dermatoloog, die overmatig zweten als specificatie heeft. Hij kan jou de perfecte behandeling geven mocht jij last hebt van overmatig zweet. Weet jij niet helemaal zeker of miraDry wat voor jou is? Dan kan je via de website contact opnemen met Marco van Coevorden. Hij helpt jou graag om de perfecte behandelingswijze te vinden. 

Share.

About Author

Leave A Reply