Snel je huis verkopen met deze verkoopstyling tips

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ga jij binnenkort je huis verkopen? Spannend! Je wilt natuurlijk dat jouw huis zo snel mogelijk verkocht wordt. Het kan helpen om een aantal verkoopstyling tips toe te passen, zodat je jouw huis nog aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers. In dit artikel delen we wat simpele tips die ervoor zullen zorgen dat jouw huis binnen de kortste keren verkocht is. 

Maak je huis écht goed schoon

Misschien ben je normaal niet zo van het schoonmaken en vind je een grote schoonmaakbeurt helemaal niet leuk om te doen, maar voor het verkopen van je huis is het echt aan te raden om het huis goed schoon te maken. Doe dit vlak voor de bezichtigingen zijn ingepland via de huizenbemiddelaar in Zundert. Zet de ramen en deuren open zodat alles goed kan doorluchten. Lap de ramen en de spiegels en zorg dat de badkamer en de wc er netjes uitzien. Een schoon huis is veel aantrekkelijker en je laat hiermee een goede indruk achter op de potentiële kopers. 

Zorg voor veel daglicht in huis

Veel kopers zijn op zoek naar een huis met veel lichtinval. Doe voordat er foto’s gemaakt worden en voor er bezichtigingen plaatsvinden de gordijnen volledig open zet eventueel een extra lamp aan. Ook kaarsjes zorgen voor meer licht in huis, zeker wanneer de bezichtiging ‘s avonds plaatsvindt. Vergeet ook niet de tuinverlichting en buitenlampen aan te zetten. 

Zorg voor rust in huis

Wanneer er mensen komen kijken naar jouw huis is het belangrijk dat je een goede indruk op ze achterlaat. Ruim dus alles netjes op, leeg de wasmand, zet een bosje bloemen op tafel en zorg dat het niet te koud of te warm is in de woonkamer. Breng je kinderen en huisdieren het liefst even naar de buren, zodat er echt rust is in huis. Op die manier raken potentiële kopers niet afgeleid en zullen ze een betere indruk krijgen van het huis. 

Klaar voor de verkoop

Is alles opgeruimd en schoongemaakt? Laat de fotograaf, de makelaar en de kopers dan maar komen! Een goede makelaar begeleid je in het hele proces en zal er ook alles aan doen om de bezichtiging goed te laten verlopen. Wanneer je jouw huis laat verkopen door huizenbemiddelaar Zundert, weet je in ieder geval dat dat goed gaat komen! 

Share.

About Author

Leave A Reply