woensdag, augustus 10

Tips om je boot sneller te verkopen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het kan lastig zijn om jouw boot te verkopen in deze tijd. Er worden elke dag zoveel boten te koop gezet via marktplaatsen, makelaars of op de havens zelf. Hierdoor het kan zijn dat jouw boot niet opvalt en het langer duurt om je boot te verkopen dan je eigenlijk zou willen. In dit artikelen geven we jou wat tips die ervoor zullen zorgen dat jij je boot sneller kunt gaan verkopen.

Onderhoud

Een goed onderhouden boot verkoopt sneller dan een boot waar nog veel aan moet gebeuren. Vaak zijn mensen op zoek naar een boot waar ze meteen mee kunnen gaan varen, zonder dat er nog van alles aan moet gebeuren. Zorg dus dat jouw boot in goede staat verkeert voor je hem verkoopt en laat eventueel reparaties uitvoeren. Zijn er problemen die je niet kunt oplossen? Benoem deze gebreken dan in je advertentieteksten en tijdens gesprekken met potentiële kopers, zodat zij ervan af weten. Wil je dit uitbesteden? Kijk dan eens bij boot verkopen – Jachtmakelaardij Kappers. 

Foto’s

Wanneer mensen op zoek gaan naar een boot, kijken ze vaak eerst naar foto’s. Daarom is het belangrijk om je boot goed op de foto te zetten voor je hem te koop zet. Maak niet alleen foto’s van de buitenkant, maar ook van alle ruimten, apparatuur en de uitrusting aan de binnenkant van de boot. Zet liever iets teveel foto’s online, dan te weinig. Een advertentie met weinig foto’s van de boot komt niet betrouwbaar over en zal ervoor zorgen dat mensen minder snel zullen komen kijken naar je boot. Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijk beeld geven, zodat er veel mensen komen kijken en de kans groter wordt dat je jouw boot snel verkoopt.

Timing

Zet je boot op het juiste moment te koop. Wanneer de temperaturen oplopen in de lente, zal de vraag naar boten toenemen. Dit is dus het ideale moment om jouw boot te koop te zetten. Wil je toch nog één zomer genieten van jouw boot? Dan kun je de boot ook net na het hoogseizoen te koop zetten. Omdat het aanbod dan veel groter is, zal de boot waarschijnlijk minder opleveren in deze periode. 

Schakel een specialist in

Wil jij jouw boot snel verkopen en wil je zeker weten dat alles goed verloopt? Schakel dan een gecertificeerd jachtmakelaar in. Een makelaar weet precies wat er nodig is om jouw boot snel te verkopen. Neem gerust eens contact op met Jachtmakelaardij Kappers voor de verkoop van jouw boot. 

 

Share.

About Author

Leave A Reply