Trends voor de komende jaren

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends. In dit artikel bespreken we enkele trends voor de komende jaren!

De metaverse

Je hebt er vast wel over gehoord, de ‘metaverse’. De metaverse is heel breed, maar simpel gezegd komt het neer op een digitale leefwereld. Steeds meer dingen die we kennen uit het dagelijks leven, zullen mogelijk zijn in deze digitale wereld. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van augmented reality. De verwachting is dat de metaverse de komende jaren steeds prominenter gaat worden. Het bedrijf achter Facebook heeft hier alvast op voorgesorteerd door de naam te veranderen naar ‘Meta’.

Crypto

Bij een digitale wereld hoort natuurlijk ook digitaal geld. Digitaal geld is iets dat we al een aantal jaar kennen, namelijk in de vorm van crypto. Veel mensen verwachten dan dus ook dat crypto in de nabije toekomst hand in hand zal gaan met de metaverse. Je komt crypto dan ook op steeds meer plekken tegen, en steeds meer bedrijven accepteren het als betaalmiddel. Ben jij ook geïnteresseerd in het handelen van crypto? Dan doe je dit op een ‘exchange’, zoals crypto.com. Met een crypto.com referral code kun je een bonus van $25 dollar verdienen!

Duurzaamheid

Weer een andere trend die we al kennen van de afgelopen jaren, maar die de komende jaren steeds meer terug zal komen is duurzaamheid. Iedereen weet intussen dat de aarde aan het opwarmen is, en duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Veel bedrijven proberen dan ook hun steentje bij te dragen. Zo in Mcdonalds bezig om al hun plastic verpakkingen, rietjes en lepeltjes te vervangen voor duurzame papieren varianten. Ook veel autofabrikanten hebben besloten om in de toekomst enkel nog elektrische auto’s te gaan produceren.

Remote

De laatste trend is er eentje die door de huidige pandemie behoorlijk in versnelling is geraakt, namelijk remote (oftewel: op afstand). Zo werd er tijdens de piek van de pandemie door veel bedrijven thuis gewerkt, en veel van deze bedrijven hebben dan ook aangegeven om in de toekomst na de pandemie hun werknemers een aantal dagen in de week thuis te laten werken.

Share.

About Author

Leave A Reply