donderdag, juni 13

Valentijn cadeau tips voor hem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is bijna weer zo ver… Valentijnsdag! De dag dat je net even wat meer liefde geeft aan je partner of dierbaren. Vrouwen vinden het vaak wel leuk om Valentijnsdag te vieren, maar mannen nou.. meestal iets minder. Want tja waarom zou je mee doen op deze dag terwijl je elkaar al 24/7 laat zien hoe veel je van elkaar houdt. Dat klopt! En toch willen vrouwen graag op deze dag iets extra’s doen. Hoewel het vieren van Valentijnsdag erg leuk is, kan het toch wel lastig zijn om elk jaar met een uniek en leuk cadeau te komen. 

Daarom hebben we in dit artikel een aantal Valentijn cadeau tips uitgelicht. 

Wat is nou echt een leuk cadeau?

Een leuk cadeau ‘ja, wat is dat nou echt?’ Goede vraag! Ieder persoon is anders dat betekent dat iedereen weer een andere definitie heeft van leuk. De een houdt van dure cadeaus terwijl de ander tevreden is met een goed boek of een leuk uitje. Koop daarom altijd iets wat je partner leuk vindt en niet iets wat jij leuk vindt voor jouw partner. Volg je het nog? 

Een cadeau voor Valentijn moet toch wel weer iets anders zijn dan voor Kerst of zijn verjaardag. Bij Valentijnsdag draait het om liefde dus je wil een cadeau geven in het thema van deze dag. 

Hieronder hebben we drie cadeautips beschreven waarvan wij denken dat ze leuk zijn voor Valentijn. 

  1. Ondergoed

Mannen en ondergoed.. tja wat kunnen we erover zeggen. Goed ondergoed is belangrijk. Het ziet er mooi en verzorgd uit en het laat je partner ook goed voelen. Heren boxershorts zijn er in allerlei kleuren met printjes of effen. Maar wat dacht je van een Valentijn boxershort met leuke hartjes of in het thema van Valentijn? Het bekende onderbroeken merk Muchachomalo speelt goed in op deze trend. Door een speciale lijn heren ondergoed  te ontwerpen voor Valentijnsdag. Hierdoor is een boxershort niet zomaar een boxershort, maar echt een leuk cadeau om te geven. 

En voor als je nog een stapje verder wil gaan, kan je ervoor kiezen om matchend ondergoed te kopen. Een leuk Valentijnssetje voor hem en voor haar. 

  1. Diner voor twee

Uiteten gaan is leuk. Maar wat nog leuker is, is een diner voor twee in je eigen huis. Haal al je kook skills uit de kast en maak een onvergetelijk diner voor jou en je partner. Ga op zoek naar leuke recepten die je partner sowieso lekker vindt, maar die ook in het thema romantisch diner vallen. Bij dit Valentijnscadeau gaat het om de moeite die je erin stopt. Ben je niet zo een ster in de keuken en weet je vriend dit? Dan zal hij het waarschijnlijk extra waarderen als je het toch probeert. Als je wel goed kan koken en dit ook regelmatig doet. Probeer dan eens een wat moeilijker recept en verras je partner hiermee. Geef hem de ervaring alsof jullie beide in een restaurant zitten. 

Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen en zorgen voor een onvergetelijke avond. 

Share.

About Author

Leave A Reply