Wat komt er kijken bij het laten zetten van hairextensions?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil jij nou ook eens iets anders met je haren? Wil je eindelijk eens dat volume of die vollere bos haar? Dan kan het laten zetten van hairextensions een goede oplossing voor je zijn. Wanneer je hairextensions neemt, krijgt je eenvoudig langer en volumineuzer haar. Hairextensions zijn er in allerlei verschillende soorten, zelf voor dun en kwetsbaar haar zijn er speciale oplossingen waardoor je toch nog extensions zou kunnen nemen. Wij zetten hier wat dingen onder elkaar die belangrijk zijn wanneer je hairextensions overweegt. 

Voor welk type ga je kiezen? 

Het eerst waar je over na moet denken is welk type extensions je wilt. Er zijn twee typen hairextensions: tijdelijke en permanente. Tijdelijke worden vaak door de gebruiker zelf gezet, meestal door middel van clipjes. Permanente extensions zijn, de naam verklapt het al, permanent. Deze blijven voor een langere tijd in je haren en het is aan te raden om deze professioneel te zetten met professionele hairextensions. Hierdoor blijft het resultaat langer mooi. 

Door wie laat je de extensions zetten? 

Als je hebt besloten om voor permanente hairextensions te kiezen moet je nadenken bij wie je ze gaat laten zetten. Tegenwoordig zijn er veel mensen die hairextensions zetten, je hoeft hier namelijk geen kappersdiploma voor te hebben. Hierdoor is het best wel risicovol om de extensions door de eerste de beste die je tegenkomt te laten zetten. Als ze niet mooi en precies worden gezet, ziet het er niet natuurlijk uit. Wanneer ze door iemand worden gezet die er veel verstand van heeft, krijg je ook goed advies over hoe je het beste met de extensions om kunt gaan. Dit is een must om je haar mooi in model te krijgen met de extensions en om ze lang mee te laten gaan. Het advies is dus om hairextensions te laten zetten door een professional. 

De laatste stappen

Stel, je hebt besloten om hairextensions te laten zetten. Dan maak je als eerste een afspraak bij een goede kapper. Denk van tevoren na over de kleur, lengte en techniek. Maak afspraken met je kapper over de prijs en over hoe lang het zetten ongeveer gaat duren. Voorafgaand aan de afspraak is het belangrijk om zo weinig mogelijk te doen met je haren. Alleen je haren wassen van tevoren is voldoende. Andere haarproducten kun je beter niet gebruiken van tevoren. Door mousse, creme, haarlak of andere producten blijft de wax van de extensions niet goed vastzitten aan de haren. De kans wordt daardoor groot dat je extensions niet lang blijven zitten, en dit is natuurlijk zonde.

Share.

About Author

Leave A Reply