donderdag, september 21

Wat zijn de beste merken binnendeuren?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben je net verhuisd en ben je op zoek naar nieuwe binnendeuren? Dan kun je inspiratie opdoen met de binnendeuren van DHK. Denk voordat je een deur aanschaft goed na over je mogelijkheden, want een overhaaste keuze maken is geen goed idee. In deze blog helpen we je op weg!

Witte, afgelakte binnendeuren van DHK

Tegenwoordig kun je er echt niet meer om heen, want de meeste mensen hebben witte binnendeuren in hun huis. Niet zo vreemd, want een witte Kunststof binnendeur van DHK staat prachtig in elk interieur. Het voordeel van deze soort binnendeur is dat het assortiment gigantisch is. Lees onder meer over het assortiment.

Kunststof binnendeur van DHK

Een van de witte afgelakte binnendeuren is die van DHK. Deze deuren worden afgewerkt met superlak. Het is een ontzettend duurzame lak die van hoge kwaliteit is. Bij het aflakken wordt gebruik gemaakt van een uniek lakproces waardoor je prachtige, strakke deuren hebt. De lak van DHK deuren is ontzettend hard waardoor je geen last zult krijgen van krassen, zonlicht of vlekken. Kortom, je zult jarenlang plezier hebben van de witte kunststof binnendeur van DHK!

Wit afgelakte lijn deuren van Svedex

Svedex is een belangrijk merk op het gebied van deuren, vooral lijndeuren. Deze deuren zijn toonaangevend voor het merk. De witte lijndeuren van Svedex zijn er in verschillende modellen met mooie designs met strakke groeven. Lijndeuren zijn ideaal te combineren met glazen deuren of paneeldeuren. Ook op zichzelf zijn het prachtige deuren om te zien die bij elk interieur passen. Bij Svedex heb je keuze uit vier verschillende soorten lijndeuren, alhoewel dit per model deur verschilt. Met deze deuren krijgt je woning net dat ene extraatje dat je interieur afmaakt. De deuren worden afgewerkt met Svedex Superlak, die ervoor zorgt dat je deur niet verkleurt of krassen krijgt. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je jaren plezier kunt hebben van je deur. Een van de woontrends is om je interieur te verrijken met zwarte accenten. Dit kun je prima combineren met een witte lijndeur van Svedex voor een luxe effect!

Kies voor paneeldeuren

Witte en afgelakte binnendeuren zijn al jarenlang trendy, maar wat dacht je van paneeldeuren? Je hebt verschillende soorten paneeldeuren, zoals met of zonder glas, geschilderd of afgelakt. Paneeldeuren zijn wat meer luxe deuren die toonaangevend zijn voor je interieur. Vaak worden deze deuren uitgezocht omdat ze sfeer aan een ruimte geven. Dit wordt veroorzaakt door het glas in de paneeldeur, die voor een extra accent zorgt.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply