donderdag, september 21

Zo plan je een personeelsuitje!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer je een personeelsuitje wilt plannen, kan dit lastig zijn. Iedereen heeft vaak een andere voorkeursdatum en je wilt wel dat veel mensen kunnen komen. In dit artikel lees je daarom hoe je dit het beste aan kunt pakken. Daarom: wat tips om meer uit Datumprikker te halen en nog sneller een datum te prikken voor een uitje, diner, festival of zakelijke meeting.

De eerste stap

Misschien heb je er weleens van gehoord, maar Datumprikker is erg handig en fijn om via Whatsapp afspraken te kunnen maken over een bepaalde datum om bijvoorbeeld elektrisch te karten bij Lot66. Kies bij het toevoegen van deelnemers om de inschrijflink van de afspraak te delen via WhatsApp. Wanneer ze deze link dan volgen, kunnen ze zich aanmelden en aangeven op welke dagen zij beschikbaar zijn! Erg handig en gemakkelijk dus. 

Doe inspiratie op voor een leuk personeelsuitje

Wanneer je een datum wilt prikken, is het natuurlijk wel van belang dat je ook iets leuks hebt om te doen met al het personeel. Dit kan lastig zijn. Iedereen vindt natuurlijk wat anders leuk om te doen en daarom is het slim om een actieve en een minder actieve activiteit met elkaar te combineren. Denk aan bowlen en eten of aan karten en borrelen daarna. Dit alles kan geregeld worden bij en door Lot66!

De herinneringsfunctie voor als mensen niet reageren

Wanneer je een datumplanner naar mensen verstuurd, krijgen ze een uitnodiging voor een afspraak en wordt er gevraagd om je beschikbaarheid door te geven. Soms komt dit even niet goed uit voor iemand en wachten ze met het invullen van de datumplanner. Het is dus fijn dat er ook een Herinner mij functie opzit. Datumprikker mailt de afspraak dan op een later moment nog een keer als reminder dat je reactie gewenst is. Zo ben je er zeker van dat iedereen die de planner in wilt vullen ook genoeg tijd heeft gehad om hem in te vullen. 

Share.

About Author

Leave A Reply