Wat zit er in een e-liquid?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De e-sigaret wordt steeds populairder. Dit is te danken aan de hoeveelheid verschillende smaken waaruit je kunt kiezen en kunt toevoegen aan de e-liquid. Dit is een vloeistof waarmee je de e-sigaret kunt vullen. De overheid stelt strenge eisen aan het proces, de bestandsdelen en de samenstelling van de e-liquid. Hierdoor weet je zeker dat het product helemaal veilig is. De hoofbestandsdelen van een E-liquid zijn PG en VG. daarnaast zitten er ook aroma’s en gedestilleerd water in. Ook kun je ervoor kiezen om nicotine toe te voegen, daarbij kan je de hoeveelheid helemaal zelf bepalen!

Dit moet je weten over e-liquids

Het verdampsysteem dat zich in de e-sigaret bevindt, verdampt de e-liquid. Deze damp kan daarna worden geïnhaleerd door de gebruiker van de e-sigaret. Wanneer je een kijkje neemt op onder andere Smokesmarter.nl, zie je dat je wel meer dan 600 verschillende smaken van de e-liquid kunt kopen.

Smaken

Er zijn dus veel verschillende smaken voor de e-sigaretten. Bijna elke smaak is beschikbaar, dus je kunt zelf kiezen wat jij lekker vindt, of wat je zou willen proberen. De populairste smaak is nog altijd de tabakssmaak, maar daarna zijn de fruitsmaken het populairst. Je kunt de smaken onderverdelen in de volgende categorieën:

  • Basissmaak
  • Fruitsmaak
  • Mentholsmaak
  • Dessertsmaak
  • Dranksmaak

Verhouding PG en VG

De beleving van de e-sigaret wordt voornamelijk bepaald door het ratio PG en VG. PG is een stofje dat ervoor zorgt dat je een kriebel in je keel voelt en dat u de smaak goed proeft. Het is wel goed om te weten dat de e-liquids een verschillende verhouding VG en PG hebben.

Jouw favoriete smaak

Je kunt dus kiezen uit vele verschillende smaken voor de e-sigaret, zit er ook een smaakje voor jou tussen? Bepaal zelf wat je lekker vindt en bepaal zelf de verhouding tussen de PG en VG. Wil je nou weten wat voor smaken er allemaal zijn? Kijk dan eens op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply