Welke verbinding is het best voor mij?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor ieder bedrijf en particulier is er een andere verbinding geschikt. Bij particulieren klanten is het vaak niet nodig dat er 50 computers op 1 netwerk moeten kunnen draaien. Wanneer je kijkt naar de bedrijven dan hebben zij vaak dit wel minimaal nodig. Tevens is het ook nog eens belangrijk dat medewerkers vanuit huis kunnen inloggen. Of ze doen dit onderweg door verbinding te maken met de server van het bedrijf.

Een stabiele breedband verbinding kiezen

De meeste mensen kiezen voor een NDIX breedband verbinding. Dit is een betrouwbaar zakelijk netwerk met een zeer goede support. Hierbij is het namelijk zo dat er een garantie van 99,9% aan uptime gegeven wordt. Daarnaast zijn er ook dag en nacht medewerkers bereikbaar die kunnen ondersteunen bij eventuele netwerkproblemen. Vaak hebben zij deze al opgemerkt voordat een bedrijf dit doet. Dit netwerk haalt wel een snelheid tot maar liefst 1000 mbit/s. Dit is vooral voor bedrijven die medewerkers door heel Nederland hebben zitten interessant. Naast het reguliere netwerk wat zij gebruiken voor de medewerkers op kantoor kunnen zo ook de thuiswerkers toegang hebben tot de gegevens. Eventueel is het zelfs mogelijk om dit netwerk op en af te schalen naar de wensen van jouw bedrijf. Op deze manier betaal je ook niet voor de diensten die je niet afneemt. Daarnaast kan je ook de klanten verzekeren van een werkend netwerk.

Wat is een Wireless Area Network?

Een Wireless Area Network ook wel WAN genoemd is een draadloos netwerk. Veel bedrijven kiezen voor Managed WAN omdat zij dan verzekerd zijn van een werkend netwerk. Bijna alle apparaten en computers kunnen vandaag de dag verbinden met een draadloos netwerk. Ook wanneer klanten op bezoek komen zou je een gast netwerk kunnen laten samenstellen voor hun. Je hebt als het ware een centraal netwerk wat 24 uur per dag door experts in de gaten wordt gehouden. Op het moment dat er problemen zijn valt dit meteen op en kan het sneller verholpen worden. Ook is het makkelijk te onthouden voor medewerkers en klanten waardoor ze zo online zijn. Daarnaast kunnen de prestaties van het netwerk geoptimaliseerd worden. Dit komt doordat de experts meteen zien wat er nog eventueel beter kan in dit pakket. Voor een vaste lage prijs ben je dus verzekerd van een supersnel netwerk.

Waarom is een stabiel netwerk belangrijk?

Vandaag de dag is het voor steeds meer bedrijven belangrijk om een stabiel netwerk te hebben. Veel programma’s draaien voortaan via clouddiensten waardoor de harde schijven van computers niet meer overvol raken. Echter moet je daarvoor wel continu met het internet verbonden kunnen blijven. Tevens zijn cloud diensten vaak ook nog eens vele malen goedkoper. Wanneer een van je klanten opbelt wil je ook meteen toegang hebben tot de gegevens. Met behulp van het internet kan je zelfs zoeken naar bekende oplossing voor het probleem. Ook kun je kijken of het toevallig ligt aan netwerk werkzaamheden in de buurt. Het internet is iets waar we vandaag de dag niet meer zonder kunnen.

Share.

About Author

Leave A Reply