Zo voldoet jouw tuin aan alle trends van 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Je ziet ieder jaar weer nieuwe trends komen, zo ook voor je tuin. Als je het leuk vindt dat jouw tuin ook voldoet aan alle trends van dit jaar, dan kun je dat doen door de volgende trends in je tuin te verwerken. Je kunt dit met kleine aanpassingen al doen, maar je kunt ook een grote verandering doen.

Privacy in je tuin brengen

Wat we heel veel zien is dat mensen hun tuin graag afzetten. Op die manier heb je de meeste privacy in je tuin wat toch wel erg fijn is. Er zijn verschillende manieren waarop je je tuin kunt afschermen. Iets wat je momenteel heel veel ziet is een hout beton schutting. Deze is erg stevig en zorgt voor voldoende privacy. Hij is ook lekker makkelijk in onderhoud, omdat je er eigenlijk niks meer mee hoeft te doen zodra die staat.

Een groene afscheiding zien we ook nog veel terug. Planten die als haag gebruikt worden zijn de conifeer en de beuk. Hier heb je wel wat meer onderhoud aan, omdat je deze moet snoeien.

Veel planten en bloemen in de tuin van 2021

In de tuin van 2021 zien we veel planten en bloemen terug komen. Vooral veel exotische planten. Denk bijvoorbeeld aan de cactus en de palmboom. Ook verschillende soorten bamboe zien we veel terug komen. Deze kun je eigenlijk altijd wel in je tuin kwijt en geven gelijk een hele andere sfeer aan je tuin. Sommige kun je gewoon in een pot neerzetten, voor andere soorten is het wel beter om echt in de grond te staan.

Ook bloemen worden veel gebruikt om lekker wat kleur aan je tuin toe te voegen. Deze kun je ook in pot zetten. Op die manier kun je ze overal zetten waar je wilt. Het is bijvoorbeeld leuk om iets van bloemen op tafel te zetten. Ook langs de schutting op als border zien we veel bloemen terug komen.

Een andere vorm van groen in de tuin is gras, we zien dat in 2021 dit weer helemaal teruggekomen is. Wel is het steeds vaker kunstgras. Dit staat hartstikke mooi en is lekker makkelijk in onderhoud. Kunstgras wordt in veel verschillende vormen aangeboden en kan dus voor iedereen een goede oplossing zijn.

Een plek om te relaxen

Veel mensen hebben in hun tuin een plek om heerlijk te kunnen relaxen. Je ziet dit in verschillende vormen terugkomen. Iets wat je op dit moment veel ziet is een tuinhuisje met daaraan nog een stukje overkapping. Onder deze overkapping staat dan vaak een loungeset om heerlijk te kunnen liggen. Ook een heater is hier vaak te vinden, dan heb je op de koudere dagen nog een heerlijk plekje. Er is heel veel keus in tuinhuisjes, zo is er altijd wel iets wat het beste bij jou past.

Iets anders wat we steeds meer zien om te kunnen relaxen is een jacuzzi. Veel mensen vinden het heerlijk om ‘s avonds nog even in de jacuzzi te zitten. Deze staat daarom ook in steeds meer tuinen.

Share.

About Author

Leave A Reply